Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

SSL-match igen: Nu släcker vi Arenan!

6 november 2021 20:10
INFÖR MATCH

När det blir mörkt i Arenan betyder den en sak: JIK har gjort mål. I morgon, söndag, med start kl 16.00 mot Thoréngruppen hjälper vi vårt herrlag att släcka ner Arenan igen! Och igen. Och igen.


Kom till Arenan!

Vi har all anledning fira:

  1. Bara att vi kan vara tillsammans igen efter alla pandemiavbrott är skäl nog.
  2. Att Jönköpings Innebandyklubb krigar för att fortsätta höra hemma i innebandyns högsta liga SSL är en annan.
  3. Och som om inte det vore nog: I söndagmatchens första paus gratulerar vi sex spelare och en tränare från JIK:s led som var med och vann SM-silver med Smålandslaget i Distrikts-SM förra helgen.

Hjältarna heter Gustav Lilja, Max Werner, Ludvig Dahlin, Elliot Kronstrand, Hobbe Janefrid och Jack Sundling, ihop med tränaren Christian Lindahl.

Jack Sundling lyckades även med bedriften att bli uttagen till hela Distrikt-SM:s All Star Team.

– De flesta av dem har gjort träningar med oss och de har verkligen visat framfötterna. Stort grattis till dem för silvret! De har stora roller i vårt juniorallsvenska lag och fortsätter de kriga kommer det bli något stort av dem, säger Emil Stille, tränare för JIK:s a-lag.

Just a-laget möter under söndagen Thoréngruppen från Umeå som har inlett den här säsongen storartat med fem segrar på sex matcher.

– De har gjort en fantastisk resa det senaste året. De låg väl sist vid jul förra året, men hittade ett sätt att vinna med ungefär samma manskap. De har ett brett lag med stort självförtroende, men någon gång ska de väl få stryk också. Så varför inte mot oss? undrar Stille.

Söndag 7 november 2021

Kl 16.00 Jönköpings IK - Thoréngruppen

Arenan, Idrottshuset, Jönköping