Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

JIK dam rustar för kommande säsong

10 april 2024 11:46

Inför kommande säsong blir det en delvis ny ledarstab i JIK dam då vi välkomnar Jani Pyykönen som ny huvudtränare. Han kommer att assisteras av Anton Lugn, som alltså blir kvar i klubben även nästa säsong.


Daniel Stenmarker och Andreas Thern kommer av personliga skäl ta ett steg tillbaka, men med tanke på deras kompetens siktar JIK på att behålla dem i annan form i en roll nära damlaget.

Jani kommer senast från Västerås IBS där han varit huvudtränare i Damallsvenskan Västra.

– Vi ser mycket fram mot att låta Janis engagemang virvla in i vårt damlag. Han har ett driv och ett engagemang som vi tror mycket på, säger sportgruppens Magnus Ander.

JIK fortsätter att satsa på yngre ledare då Jani, trots sin ringa ålder, hunnit verka som huvudtränare i såväl JAS-herr, dam- och herrlag i över ett decennium. Magnus Ander fortsätter:

– Det blir spännande att se hur laget reagerar på en ny röst i båset. I och med att Anton Lugn samtidigt stannar hos oss säkrar vi dessutom kontinuiteten i det arbete som Daniel och Andreas påbörjat.

Föreningen vill rikta ett stort tack till Daniel och Andreas för ett väl utfört arbete hittills, och ser fram emot att fortsätta samarbetet framåt. Vi vill även passa på att tacka Janis förra klubb Västerås IBS som uppvisat stor professionalism och samarbetsvilja i denna fråga.

En längre intervju med Jani kommer inom kort. Till dess hälsar vi Jani varmt välkommen till JIK!