Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Stöd JIK

Kära jikare!
 
Som ni alla vet befinner vi oss i en unik och mycket turbulent tid. Efter några år med en global pandemi som påverkat var och en av oss, befinner vi oss nu i ytterligare en ansträngd situation – med lågkonjunktur, skenande elpriser och krig i Europa. Industrier och branscher går på knäna när allt blivit vänt upp-och-ner. Tyvärr gäller det även kultur och idrottsvärlden som vanligtvis livnär sig på gemenskap, folkmassoroch biljettintäkter.
 
Efter åren med pandemin, då idrott efter idrott tvingades avbryta eller ställa in sina säsonger, så avbröts även inkomstkällorna. Det gällde även innebandyn och vi lider fortfarande av sviterna efter det. Och med den omvärldssituation vi har idag kommer vi att möta nya utmaningar.
 
Vi vänder oss därför till er, våra trogna och kära utövare, medlemmar och supportrar. Ni kan stå upp för idrotten, stå upp för vår vackra klubb och se till att innebandyn i Jönköping överlever.

Stöd JIK genom att swisha valfritt belopp till 123 657  17 80.
 
Idrotten och vår klubb JIK betyder väldigt mycket för många och NU är ALLAS STÖD viktigare än någonsin för hela samhället och folkhälsan.
 
 
Skicka ditt bidrag litet som stort! Och låt oss tillsammans visa att innebandy verkligen är för alla!

  
TACK!!!