Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

JIK herr säkrar ny back inför säsongen 24/25

5 april 2024 10:00

Anton Svanberg, en av allsvenskans bästa backar under säsongen 23/24, blir herrlagets andra nyförvärv inför kommande säsong. Anton kommer senast från FBC Lerum där han spenderat de senaste tre åren.


– Anton är en spelare vi följt under en längre period, och denna säsongen har han varit en av allsvenskans bästa backar, inte minst för sina 31 gjorda mål. Han kommer garanterat att ta ytterligare steg i vår miljö och har en spännande framtid för sig i SSL. Vi är väldigt glada att han valt att komma till JIK och ser fram emot att ha honom med i vår satsning framåt, säger Fredrik Kronander, Sportchef i JIK.

Anton är 21 år gammal och har tidigare spelat för IBF Göteborg, Floda IBK och nu senast FBC Lerum, där han var med och kvalade till SSL för bara någon vecka sedan. Nu tar han alltså steget in i SSL via JIK och han tror själv att JIK:s sätt att utveckla spelare kommer att passa honom bra.

– Jag valde att ta steget till Jönköping för att jag upplever JIK som ett lag för framtiden. Dessutom har man en fin tradition i att utveckla spelare.

Varmt välkommen till Jönköping, Anton!