Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför med Ivarsson

26 oktober 2019 08:30
Omgång 6

Dags för hemmamatch efter ett litet uppehåll med landskamper, välkomna till Arenan!


Ivarsson inför:

Förra omgångens match var en match med två ansikten. Första 35 minuterna spelade vi fantastiskt bra och det kändes som att vi hade full kontroll. Sedan blev vi övermodiga och straffades hårt. En 4 -2 ledning tappades när ett Endre på rus gjorde 5 mål på mindre än 4 minuter.

Vi tar med oss de 35 första minuterna och glömmer resten. Förhoppningsvis lärde vi oss läxan och uppträder ödmjukt i 60 minuter i fortsättningen.

Svenska mästerinnorna, Täby, kommer idag på besök i Idrottshuset. Ett Täby som spelade match i onsdags och då besegrade Sirius med 4-3.

De har ett lag med både bredd och spets och kan säkert vara med och slåss om guldet även denna säsong. Alexandra Durling, Lisa Carlsson, Moa Tschöp och Matilda Sjödin var med i den senaste landslagstruppen som var i Prag och spelade förra helgen.

Vi har jobbat på under de två senaste veckorna och försökt rätta till de detaljer där vi brustit hittills. Tempot har varit högt och vi har en bra känsla i truppen trots en inledning som inte motsvarar våra förväntningar.

Glädjande nog är Alma Kilpeläinen tillbaka hos oss och gör comeback idag. Alma som spelade i JIK förra säsongen har skrivit på för två nya år. I Alma får vi en snabb, tuff och bollvinnande back som vi saknat. Alma är även trygg med bollen och vi hälsar henne välkommen tillbaka.

Varmt Välkomna till en match i världens bästa liga i innebandy, SSL Dam!

Johan Ivarsson