Lördag
24 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Onsdag
26 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Tisdag
15 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Torsdag
07 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher

Gabbi tar nästa steg!

12 april 2018 14:02
EFT

Idag kan vi med stolthet berätta att ytterligare en spelare från JIK´s damlag är uttagen att representera Sverige, men denna gång i ”stora landslaget”. JIK´s Gabriella Strandberg är nämligen en av fyra debutanter i det landslag som förbundskapten Åsa Karlsson idag presenterade inför EFT i slutet på april.


I dagarna kunde vi med glädje lägga ut nyheten om att Cajsa Elm är uttagen att representera Sverige i VM U19 i Schweiz 2-6 maj.

Att vi även nu med stolthet berätta att ytterligare en spelare från JIK´s damlag är uttagen att representera Sverige, men denna gång i ”stora landslaget”.Grattis Gabbi!

22 spelare är uttagna till fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour 27-29 april, där Sverige möter Finland, Schweiz och Tjeckien.

För JIKs del så är det första gången på många år som föreningen representeras i seniorlandslaget, vilket gör det hela ännu större. Jätteroligt för Gabriellas skull såklart, hon är väl värd denna chansen, säger sportchefen Magnus Ander. Vi har i flera år sett Gabbis potential, hennes bolltrygghet kombinerat med rörlighet och stor spelintelligens.

Hon har med tiden även vuxit till att bli en ledare i laget, snackar med medspelarna och styr försvarsarbetet på ett moget sätt. Väldigt roligt att förbundsledningen ser samma sak, och ger henne denna chans.

Förbundskapten Åsa Karlsson kommenterar Gabriellas uttagning med följande omdöme:

-En härförare i Jönköpings försvar som spelar med pondus och ger energi till det egna laget med snack, vunna närkamper och igång sättning av snabba spelvändningar. En snabb och rörlig spelare med bra blick och spelförståelse.

Ytterligare info om du följer länken: http://www.innebandy.se/Nyheter/Landslag/Damlandslag/Fyra-debutanter-i-damlandslagets-EFT-trupp/