31 Mar 1 match

Vändning igen – men åt fel håll. ”Överraskade!”

9 januari 2023 19:27
EFTER MATCH

Det blev en tung kväll mot Linköping för JIK:s herrlag i SSL. 3-1-ledning i första perioden förvandlades till 6-12 före slutsignalen.

Bilden: Max Lindström under matchen mot Linköping. Foto: Andreas Joakimson

JIK har haft en positiv trend i SSL den senaste tiden, men den trenden kom till ett abrupt stopp i hemmamatchen mot Linköping under söndagskvällen.

Det började som det sett ut den senaste tiden med mål av Melker Hemmingberg (2) och Oscar Rohlin fram till 3-1, men innan första pausen var det kvitterat och därefter seglade bortalaget ifrån. Matchen slutade 6-12.

– I första perioden hade vi bra stäm med bollen, men kom inte upp i nivå defensivt på hela matchen. Vi var alldeles för passiva. Vi är väldigt missnöjda och lite överraskade också att det blev så här, säger JIK:s tränare Emil Stille.

Över lag infann sig inte stämningen vi vant oss vid den senaste tiden.

– Jag upplever en skillnad i attityd jämfört med mot Storvreta, så vill jag gå till botten med varför det blir så, säger Stille.

Härnäst väntar Pixbo på bortaplan kommande söndag.