Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Jönköping
JIK

Derbydags i Nyhemshallen

5 januari 2018 15:00
Matchguide

Det väntas publikfest, bra stämning och full fart på planen när Mullsjö och Jönköping drabbar samman under söndagskvällen. Båda lagen kommer med liknande formkurvor och är på jakt efter seger.


Mullsjö - Jönköping

Söndag 18:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: F, V, F, F, F

Fem senaste Jönköping: F, V, F, F, F

Efter en stark start på SSL så har Mullsjö fått lite grus i maskineriet på sistone. Endast en seger på de fyra senaste matcherna vittnar om att spelet inte riktigt stämmer för tillfället. Segern var dock meriterande när man hemmaslog Växjö i en riktigt fysisk match. Den vinsten vittnar om att när Mullsjö får spelet att stämma så är man riktigt svårslagna.

Taggade till tänderna lär det inte vara några problem att vara för Mullsjö till söndagens match. Då kommer närmligen ärkerivalen Jönköping på besök. Ett Jönköping som precis som Mullsjö förlorat fyra av sina fem senaste matcher.

För Jönköpings del är matchen också av stor vikt om man kollar in tabelläget. Laget ligger precis mellan strecken och står vid ett vägskäl. Kommer kampen handla om att nå en slutspelsplats, eller blir det en kamp om att undvika nedflyttning för nykomlingen?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Jönköping via SSL Play.