Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Jönköping
JIK

Olofsson Adelin inför säsongens första träningsmatch!

14 augusti 2020 20:57

Lördag den 15 augusti klockan 14.00 tekar JIK-Herr igång säsongen 20/21 på allvar. Man gör det i en träningsmatch på bortaplan mot Linköping IBK.


Huvudtränare Jakob Olofsson Adelin ger sin syn på sommarträningen och läget i laget inför matchen.

Sommarträningen har varit riktigt bra med ett varierat innehåll av innebandy, löpfys och gym. Sedan har vi gjort ett antal roliga gruppaktiviteter också vilket varit bra för lagkänslan.

Många JIK-supportrar ser framför allt fram emot att se nyförvärven och coach Olofsson Adelin är nöjd med hur de kommit in i gruppen.

De har kommit in på ett väldigt bra sätt känns det som och jag är väldigt nöjd med samtliga av nyförvärvens inställning och nyfikenhet till att utveckla sig själva och laget.

Efter en lång försäsong så är alltså Linköping IBK först ut och Olofsson Adelin är tydlig med vad han och de andra i ledarstaben vill se av JIK i matchen.

Vi vill som vanligt styra matchbilden dit vi vill, om det sedan är att ligga lågt och på kontring eller sätta hög press från början återstår att se. Vi kommer garanterat att bjuda på lite fina kombinationer med boll och även lite andra fokuspunkter som vi kan styra över själva.

Vi möter Linköping IBK igen i premiären av SSL. Vill man avslöja sig eller kommer ni att experimentera?

Vi kommer att testa lite saker och se vad vi får för svar, men i det stora hela så är inte Linköping i huvudfokus utan istället de saker som vi för tillfället jobbar på och som vi överlag vill utveckla och få svar på.

Säsongens första träningsmatch kommer att webbsändas med kommentatorer via Solidsport och här finns länken till matchen