Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Jönköping
JIK

Sirius och Jönköping jagar sista slutspelsplatsen

9 februari 2018 15:00
Matchguide

Det skiljer endast en poäng mellan Sirius och Jönköping som just nu utmanar Dalen om den sista slutspelsplatsen. Räkna med två hårt krigande lag som kommer göra allt för att försöka ta sig upp på en åttondeplats i tabellen.


Sirius - Jönköping

Söndag 16.30 IFU Arena

Fem senaste Sirius: V, F, V, V, F

Fem senaste Jönköping: F, V, V, V, V

Det är tufft kring strecket om den sista slutspelsplatsen, en plats som både Sirius, Jönköping och Dalen krigar om. Just nu är det Dalen som innehar den med en poäng mer än Sirius. Sirius har två förluster på de fem senaste matcherna men visat god form den senaste tiden. På de elva senaste matcherna har uppsalalaget endast tre förluster. Nu jagar man alltså slutspelsplats, det gör även söndagens motståndare.

Jönköping ligger nia med samma poäng som Dalen som har den sista slutspelsplatsen, just nu. Det är med andra ord tre otroligt viktiga poäng på spel under söndagen då det bara skiljer en poäng mellan Jönköping och Sirius. Smålänningarna har på de fem senaste matcherna en förlust på övertid, och fyra vinster där två avgjorts efter övertid.

Efter den första perioden i det senaste mötet mellan Sirius och Jönköping var det alltjämnt då Sirius hämtat upp ett 3-0-underläge till 3-2. Därfter slängde smålänningarna på en extraväxel och kunde till slut vinna med 7-4. Oskar Malmgren var den som svarade för flest poäng för Jönköping med ett mål och tre assist. Hos Sirius var det Carl Kostov-Bredberg som svarade för flest poäng med sina två mål.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Sirius-Jönköping via SSL Play.