Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hedin inför säsongens sista superderby

6 januari 2018 10:59
Superderby

Anton Hedin har de senaste matcherna klivit in i sin roll riktigt ordentligt. Det lossnade för honom mot Höllviken hemma när han gjorde två mål och var instrumentala i vinsten. Även borta mot Växjö stod han ut som en stark och kontrollerad spelare. Vi satte oss och tog en pratstund med honom.


Förlust senast med 5-7 mot Växjö. Vad säger du om den matchen?

Jag tycker att det är en helt okej match stundtals, vi gör en lite sämre andra period där vi tar lite för många utvisningar tyvärr. Vi har inte råd att ta så manga utvisningar mot ett såpass bra lag som Växjö. Men sen tycker jag att vi gör en bra tredje period, vi försöker och ger oss själva chansen. Men det räckte inte riktigt till den här gången. Så vi tar med oss vår tredje period mot Växjö in I matchen mot Mullsjö!

På söndag är det sista derbyt för säsongen. Hur går dina tankar inför det?

Kul med derby igen, det är sådana här matcher som är kul att spela, mycket folk på läktaren och förhoppningsvis lite hetare stämning på plan. Tyckte vi hade närmat oss Mullsjö I senaste derbyt, så jag hoppas att vi kan göra det ännu bättre I matchen på söndag!

Du har ju spelat två säsonger i Mullsjö innan du kom till JIK. Hur känns det att möta några av dina gamla medspelare?

Ja, det stämmer! Man tänker inte särskilt mycket på att det är ens gamla medspelare när man väl är på plan. Då vill man bara vinna och det spelar ingen roll vilka eller vem det är som står på andra sidan plan. Men det är klart att man kan dra lite nytta av att man känner spelarna lite bättre, man kan deras svagheter och styrkor lite bättre.

Är det någon särskild spelare som du vill stänga ner i Mullsjö?

Lyckas man stänga ner David Gillek har man stor chans att vinna, mycket handlar om honom och de bygger mycket av sitt spel runt honom.

Vi tackar Anton för pratstunden och önskar honom och laget lycka till.