Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Nordlund om förlusten

23 september 2017 18:00
Omgång 2

Moa Jakobsson gör sitt första SSL-mål i matchen mot Endre IF, matchen slutar 3-4. Vi tog ett snack dagen efter med tränare Robert Nordlund. Tung förlust i går mot Endre, hur skulle du beskriva matchen


I många delar gör vi en riktigt bra match, vi släpper ett spelmål i 5 mot 5 sen är det ett frislag, ett i boxplay och ett i vårt eget powerplay vilket så klart är väldigt olyckligt men försvarsmässigt är vi riktigt bra och vi ger oss verkligen chansen att vinna matchen men tyvärr så missar vi alldeles för många klara lägen och dessa behöver man sätta på denna nivå.

Det låter ändå som att du inte är allt för missnöjd?

Det är klart jag är missnöjd med att vi inte får med oss någon poäng men spelet i sig tycker jag vi gör bra och fortsätter vi göra lika bra prestationer framöver så kommer också resultaten så vi ska inte gräva ner oss utan nu är det fullt fokus på söndagens match och det känns skönt att vi får chans till revansch redan i morgon.

Om vi blickar framåt mot morgondagens match mot Dalen, vad har du att säga om dem?

Det är ett försvarsstarkt lag som är bra på att vända spelet, jag såg deras fredagsmatch mot Mora och har nog aldrig sett ett lägre försvarsspel men förhoppningsvis är de mer intresserade av att bjuda till i morgon.

Vad krävs för att ni ska få med er tre poäng i morgon?

Vi måste sätta fart på bollen men samtidigt ha tålamod så vi inte går i deras fälla och bjuder på spelvändningar.

Hur är läget i laget inför morgondagen?

Vi har samma spelare att tillgå, Clara Lundell stukade foten igår men inte värre än att det går att tejpa ihop inför morgondagen.

Vi önskar damerna lycka till morgon och hälsar alla hjärtligt välkomna till Arenan i morgon kl 13.00