Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Fler unga talanger värvas till JIK

19 april 2024 12:24

JIK herr fortsätter att bygga inför kommande säsong genom att säkra två unga lokala talanger till laget: Walter Dahlström och Isac Holmer, båda från KFUM Jönköping.


– Det känns som om JIK har något speciellt på gång - ett ungt lag med stor potential som känns otroligt spännande för framtiden. JIK spelar också den typ av innebandy som jag själv gillar att spela, så det känns väldigt kul att få chansen. Dessutom har jag fått ett väldigt bra intryck av tränare och ledare kring klubben, säger Walter Dahlström.

Både Walter och Isac är födda 2005, är poängproducerande forwards och kommer alltså från KFUM Jönköping. Precis som Walter tror även Isac att JIK:s unga lag går en ljus framtid till mötes:

– JIK har ett väldigt intressant lag som är på väg framåt och det känns som en väldigt bra miljö att utvecklas i.

Klubbens sportchef Fredrik Kronander är glad att ytterligare två unga talanger valt att skriva på för JIK i konkurrens med flera andra klubbar.

– Båda killarna har alla de egenskaper som behövs för att bli väldigt duktiga SSL-spelare. Det är självklart ett stort steg att gå från division 2 till SSL, men vi är fullt övertygade om att de är spelare med framtiden för sig, samtidigt som de kommer att vara med och konkurrera om en plats redan under kommande säsong.

Välkomna till JIK, Walter och Isac!