Torsdag
17 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Dalen
DAL

Säsongsavslutning i SSL – möt spelarna efteråt!

10 mars 2022 00:00
INFÖR MATCH

Under lördagen väntar dubbla matcher och publikfest i Arenan när säsongens sista hemmamatcher i SSL ska avgöras för herr- ( start 15.00) respektive damlaget (18.00). Efter herrmatchen träffar spelarna fansen för att snacka och skriva autografer.


Det har varit en lång säsong med en hel del upp och nedgångar i respektive serie. Herrarna säkrade kommande säsongs SSL-kontrakt, medan damerna tyvärr får lämna högsta serien och får börja om i Allsvenskan. Men, under kommande lördag ska lagen se till att avsluta på ett fantastiskt vis då man kliver ut till spel i Arenan för möte mot IBK Dalen samt IK Sirius IBK, i säsongens sista hemmamatch.

I samband med detta matcher kommer publiken efter herrmatchen att få möjlighet att möta sina idoler, med autografskrivning, fotografering och snack med möjlighet att ställa frågor till spelarna.

Herrarnas Lucas Bernhardsson tycker att det är betydelsefullt och ser fram emot att träffa fansen efter matchen:

– Absolut, Det ska bli väldigt roligt att få avsluta säsongen med att träffa publiken som har stöttat oss genom vått och torrt. Det har varit ett speciellt år, men trots publikrestriktioner och ibland tuffa resultatmässiga stunder, har de fortsatt dyka upp för att hjälp oss. Vi är så tacksamma för stödet vi fått och att få träffa dem efter matchen blir ett bra sätt för oss att tacka dem för säsongen! Jag hade aldrig bytt bort vår publik mot någon annans, säger Lucas.

JIK Herr har haft nästan en hel vecka vila sedan man åkte på förlust mot ett effektivt Växjö borta. Nu är det åter dags för herrarna att ta sig an IBK Dalen i den sista matchen för säsongen. När man drabbade samman i Umeå Energi Arena den 30 december blev det en målrik tillställning där Dalen till slut vann med 7-4. När lagen nu ställs mot varandra är det ett avslappnat Jönköpingslag som tar sig an ett slutspeljagande Umeå-lag, så vi kan räkna med en fartfylld match.

JIK Dam har precis kommit tillbaka från en längre resa där man spelat tre matcher på fem dagar. Trots att det inte blev några poäng, så stod man för ett starkt spel och man visade att man inte ger upp. Nu ställs man mot ett IK Sirius IBK som man mötte senast den 26 december och förlorade med 4-2 mot i IFU Arena i Uppsala. I säsongens sista hemmamatch vill man nu ta revansch.

Matchtider är: 15.00 JIK Herr - IBK Dalen, 18.00 JIK Dam - IK Sirius IBK

Båda matcherna sänds på SportExpressen Play.