Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 2 matcher
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Jönköping
JIK

Inför Mullsjö borta: "Gäller att hantera det på bästa vis"

15 januari 2022 05:00
INFÖR MATCH

Under lördagseftermiddagen drabbar JIK samman med derbykonkurrenten Mullsjö AIS i Nyhemshallen. Ett lag man förlorade hemma mot den 3 oktober med 6-3 när lagen möttes. "Vi är väl förberedda," säger tränare Emil Stille.


Det blev en tät och tuff tillställning inför 824 st i publiken när Jönköping ställdes mot Mullsjö senast lagen möttes och efter 60 spelade minuter stod till sist gästerna som vinnare. När man nu drabbar samman igen är det ett revanschsuget JIK som gästar Nyhemshallen. Vi lyssnade av läget med tränare Emil Stille:

Hur är läget i laget? – Läget i laget går helt klart åt rätt håll. Vi har kunnat träna med mer eller mindre alla spelare tillgängliga på slutet efter mycket bortfall runt jul och nyår.

Ni fick en mardrömsstart senast mot Pixbo. Hur ska ni förhindra att samma sak händer igen? – Det handlar om att vi fortsätter att tro på vårt spel, oss själva och att vi svarar bättre på de dåliga sekvenserna som alltid uppstår i matcher.

Mullsjö vann det senaste mötet i en jämn match. Vad måste ni göra för att besegra dem? – Kollar man på just den matchen, är det faktiskt så enkelt som att Mullsjö är effektivare än vad vi är. Det kommer såklart att bli viktigt även denna gången att vi sätter dit våra lägen.

Vad tror du på för matchbild? – Vi vet att Mullsjö vill komma ut med väldigt mycket fart och försöka driva upp tempot från start. Vilket vi såklart är förberedda på, men det gäller likväl att hantera det på bästa vis.

Till sist Emil, vinner ni? – Ja, det finns inget annat. Det blir tre härliga derbypoäng in på kontot!