Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Lund
LUND

Inför Lund hemma: "Vi har en bra känsla"

13 februari 2022 06:00
INFÖR MATCH

Senast lagen möttes var den 23 oktober i Lerbäckshallen och då blev det en uddamålsvinst 6-5 för JIK. När lagen nu ställs mot varandra återigen i Arenan vill man givetvis upprepa vinsten. "Lund är speciella att möta," säger tränare Daniel Stenmarker.


Under söndagseftermiddagen är det åter dags för vårt JIK Dam att kliva in i handlingarna då man tar sig an IBK Lund kl. 16.00 hemma i Arenan. Ett lag man besegrade på bortaplan under höstdelen av säsongen.

Senast JIK spelade match var den 24 januari när man mötte Thorengruppen och stod för en riktigt stark insats. Trots förlust såg det spelmässigt bra ut och man gjorde det svårt för svenska mästarna. Något man givetvis vill ta med sig inför den avslutande delen av säsongen. Vi lyssnade med tränare Daniel Stenmarker om hans tankar inför mötet med Lund:

Hur är läget i laget?

– Läget i laget är bra. Vi hade lite sjukdom i veckan som vi hoppas ska vara friska tills imorgon. Men annars är det bra!

Ni besegrade Lund på bortaplan. Vad tror du på för matchbild denna gång?

– Lund är speciella att möta med sitt man-man spel, så det är den matchbilden vi kan förvänta oss. Att våra motståndare kommer att vara väldigt nära oss hela tiden.

Ni gjorde en stark insats mot Thorengruppen senast. Vad tar ni med från den?

– Ja, det är ju snart tre veckor sedan den matchen, men det är klart att vi kan ta med oss bra saker därifrån. Bra försvarsspel och bra lösningar på Thoréns höga försvar. Sen så kommer inte matchbilden vara likadan mot Lund, men en bra känsla har vi inför söndagens match.

Matchen startar kl. 16.00 i Arenan och sänds även på SportExpressen Play.