Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Karlstad
KAR

Inför Karlstad hemma: "Viktigt att behålla minst samma inställning"

22 januari 2022 18:33
INFÖR MATCH

Jönköpings IK stod för en stark match under fredagens möte med Endre IF och redan under söndagen är det åter dags att ta sig an tufft motstånd i form av Karlstad IBF. Ett lag man förlorade mot den 3 oktober med 4-3 i Colorama Arena. "Alla som är på planen ville verkligen vinna," säger Clara Olofsson.


Det är snabba vändningar för JIK nu när man under söndagen ställs mot Karlstad IBF hemma i arenan. Under fredagen gästade man Endre IF på Gotland och bara två dygn senare ställs man inför ännu en svår uppgift. Vi lyssnade med Clara Olofsson för att höra hennes tankar inför matchen.

Ni gjorde en stark insats mot Endre där ni var nära att kvittera i slutsekunderna. Vad tar ni med er från den matchen?

– Vi tar definitivt med oss hur hårt vi sliter för att ta tre poäng. Alla som är på planen ville verkligen vinna igår, vilket jag tror syntes i tv-rutan. Vi tar också med oss ett väldigt bra försvarsspel och mycket skott på mål. Nu saknas bara det lilla sista.

Gotland på fredagen och match redan på söndagen. Hur tufft är det att ladda om så snabbt?

– Det är tufft. Speciellt när vi har de långa bortaresorna på dubbelhelgerna. Däremot vet man ju att motståndarlaget också borde vara lite tröttare samt att vi som lag är en sammansvetsad grupp och stöttar varandra mycket.

Vad blir det viktigaste att tänka på i mötet med Karlstad?

– Det blir viktigt att behålla minst samma inställning som senast, Vi vet vad vi kan, så det är bara att gå ut med självförtroende och göra det som krävs.