Torsdag
16 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
27 Aug 1 match
Fredag
15 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 2 matcher
Tisdag
17 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Tisdag
24 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Hemma
Endre
END
Borta
Jönköping
JIK

Inför Endre borta: "Vi är beredda att offra lite mer"

21 januari 2022 09:58
INFÖR MATCH

Jönköpings ställs på fredagskvällen mot Endre IF i Ica Maxi Arena på Gotland. Ett lag JIK vill ha revansch på då man förlorade hemma den 1 oktober med 8-2. "Sist vi mötte Endre gjorde vi en väldigt bra första period. Har vi sådana bra perioder måste vi göra lite fler mål"


JIK ställs inför en tuff uppgift då man tar sig an tabellfyran Endre IF. Ett lag man har haft svårt för och även förlorade mot i det senaste mötet. Dock har JIK visat att man kan skaka om samtliga lag i ligan och man har spelat bra stora stunder, även mot topplagen.

Samtidigt i och med fredagskvällens möte med Endre inleder JIK en riktig superhelg med tre matcher på fyra dagar, men det är inget som laget eller tränare Daniel Stenmarker tänker på. Vi lyssnade med Daniel om fredagens möte samt den tuffa helgen:

Hur är läget i laget? – Läget är bra. Vi hade ett bra snack efter matchen i Falun i måndags och har visat både på måndagens träning och tisdagens träning att vi är beredda att offra lite mer.

Senaste mötet med Endre slutade tyvärr med förlust. Hur ska ni göra för att besegra dem? – Bra fråga. Sist vi mötte Endre gjorde vi en väldigt bra första period. Har vi sådana bra perioder måste vi göra lite fler mål, vilket jag hoppas att vi kan göra imorgon. Effektivitet och hårt jobb från 00.00 till 59.59 är definitivt en nyckel för att nå framgång mot gotlandsgänget.

Vad har ni sagt inom laget inför kommande matcher? – Ingenting. Vi har fokuserat på Endre. På båten, på väg hem till fastlandet fokuserar vi på Karlstad och efter Karlstads matchen fokuserar vi på Thorengruppen. Så vi har bara pratat om Endre matchen och hur vi vill genomföra den.