Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Tisdag
19 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 2 matcher
Tisdag
26 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Torsdag
18 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Rönnby
RÖN

Välkomna till Arenan kl 14.00

19 januari 2020 08:45

Damerna upp i ny drabbning, idag mot Västerås Rönnby i Arenan .


TRÄNAREN HAR ORDET

Det blev en stabil seger hemma i Arenan mot Dalen med klara 6 – 0 i söndags. Sofia Blixt i målet fick hålla nollan, vilket inte är så vanligt i innebandy.

Ett uppoffrande försvarsspel kryddat med ett par fina räddningar av Sofia banade väg för detta. Framåt hade vi några fina kombinationer som ledde till ett par snygga mål. Det känns som att vi under de senaste matcherna har hittat den trygghet vi hade förra säsongen. Om vi bara kan jobba hårt, helst lite hårdare än alla andra lag, så kommer resultaten också.

Idag gästar Rönnby Västerås vår hemmaborg, Arenan. Förra säsongens möte här hemma slutade med seger för JIK med 6 – 4. När detta skrivs har våra motståndare 19 poäng, 1 mer än vi har, och ligger på åttonde plats i den jämna tabellen. Jag tycker att ni ska hålla ett extra öga på Jonna Sjöberg, en högerfattad spelare som kan vara lite avig och svår att ha koll på.

I övrigt är Rönnbys styrka, enligt mig, att man är ett lag som spelar för varandra. De kommer hit med 3 raka förluster och vill nog hemskt gärna vända på den trenden. Denna söndag har vi i JIK något som vi kallar familjeträff. Alla spelares nära och kära har bjudits in för att få en liten inblick i klubbens verksamhet. Det är inte speciellt glamoröst att vara innebandyspelare i SSL.

Jag måste säga att jag imponeras oerhört av tjejernas inställning och det känns kul att klubben får ge något tillbaka till alla nära och kära som stöttar i vårt och torrt. Förhoppningsvis kan det ge oss en extra boost och lite mer ”tryck” på läktaren.

På skadelistan återfinns tyvärr fortfarande Kajsa Reingård som kämpar på med sin rehab men börjar närma sig comeback. Frida Bengtsson väntar på operation. Sara Claesson har lånats ut för spel i Fristad GoIF och vi önskar henne lycka till!

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam!

Johan Ivarsson