Söndag
12 Feb 2 matcher
Torsdag
16 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Dalen
DAL

Ivarsson inför omgång 15

11 januari 2020 09:00
Omgång 15

Matchsponsorn Mårdskog & Lindkvist hälsar er välkomna till match i Arena på söndag!


TRÄNAREN HAR ORDET

Det blev seger i den viktiga bortamatchen i måndags mot Skoghall med 6-2. En match vi kontrollerade från första till sista sekund. Stabilt försvarsspel där vi inte tillät dem att skapa speciellt många chanser och ett tålmodigt anfallsspel där vi har en hel del avslut ochbra kombinationer. Forwardsduon Moa Jakobsson och Felicia Glad stod för 5 av målen och var ett ständigt hot.

Söndagens motståndare, IBK Dalen, har vi haft många härliga och jämna bataljer med genom åren. På något sätt brukar det ofta bli täta matcher med små marginaler. Det skulle inte förvåna om denna matchen också hamnar där.

Umeålaget är ett hårt arbetande lag utan några fixstjärnor. De befinner sig ett par placeringar bakom oss i tabellen och kommer säkerligen att göra allt för att närma sig.

Vi har hållit igång med matcher och träningar mellan jul och nyår. SSL tar minsann inte ledigt. Efter lite förändringar i positionerna i laget så tycker vi att det börjar se bättre och bättre ut.

Vi fokuserar helt på vår prestation och att vara så bra som vi kan. Tyvärr är det alldeles för få gånger vi nått dit men vi hoppas närma oss samt bli lite jämnare och stabilare.

Glädjande för oss är att Sofie Claesson börjat delta på enstaka övningar med klubba och boll igen efter sin korsbandsskada. På skadelistan finns Frida Bengtsson och Kajsa Reingård som kämpar på med rehab.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam Johan Ivarsson