Lördag
21 Aug 2 matcher
Torsdag
26 Aug 1 match
Lördag
11 Sep 2 matcher
Torsdag
16 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Mora
MORA

Hemmamatch mot Kais Mora

24 november 2019 13:10
Omgång 11

Sista omgången innan damernas VM-uppehåll spelas idag, Jönköpingslaget tar emot förra säsongen finallag som fick med sig en silvermedalj hem från Globen.


TRÄNAREN HAR ORDET

Det blev förlust mot serieledarna IKSU från Umeå i senaste matchen. Jag tycker att vi stod upp bra men vi räckte inte riktigt till. Stundtals blixtrar vi till och är riktigt bra men det krävs mer än så för att rubba IKSU.

Nya tag idag när Mora, som slog ut oss i förra årets slutspel, väntar. Dalkullorna ligger på andra plats i tabellen med sämre målskillnad än förstaplacerade IKSU.

Mora har som vanligt inte legat på sofflocket under våren och sommaren utan de har värvat friskt i hopp om att ta ett efterlängtat SM-guld. Jag tycker att de har en bredare trupp än förra året men det är fortfarande deras förstafemma som levererar stort och öser in poäng. Det är lättare sagt än gjort att stoppa dem men det är det som krävs för att besegra dem.

Mora har ju även signat en ny huvudtränare och idag återvänder han till dessa trakter, Ulf Hallstensson senast i JIK-rivalen Mullsjö AIS. Vi har slickat såren i veckan och tränat på som vanligt. Det kommer återigen krävas en toppinsats av oss för att kunna rubba Mora. Aggressiviteten i försvarsspelet mot IKSU var något vi var nöjda med då det är något vi saknat jämfört med förra säsongen så det tar vi med oss. För oss gäller det att vi fortsätter att jobba målmedvetet och fokuserar på det vi gör bra.

Efter denna match väntar ett fyra veckor långt uppehåll då det kommer att spelas ett VM i Schweiz. Tyvärr har vi ingen representant med från JIK utan vi får istället se till att träna på här hemma inför omstarten. Självklart är vi inte nöjda med inledningen av säsongen men det är fortfarande långt kvar av säsongen och det finns stort utrymme för förbättring.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam! Johan Ivarsson