Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
IKSU
IKSU

Ivarsson,behöver vara felfria

16 november 2019 08:00
Omgång 9

Ny omgång av damernas Superliga, välkommen till Arenan!


TRÄNAREN HAR ORDET

Senaste hemmamatchen slutade med en klar seger mot Sirius. Slutresultatet skrevs till 9–3 och tre härligapoäng in på kontot. Ellen Svensson skickade in fem mål och var stor segerorganisatör. Det var en viktig vinst och också skönt att få göra många mål.

I måndags åkte vi till Varberg för att möta ett heltaggat hemmalag.Tyvärr var vi inte alls med i matchen utan förlorade med 4–2. Vi lämnar den matchen med det.

Idag väntar en mycket tuff match, kanske årets tuffaste? Serieledarna IKSU, från Umeå, gästar Arenan. Inte mindre än sju spelare i bortalagets trupp är uttagna för att spela VM i december. Fem av dem för Sverige och två för Finland. Laget har sex spelare som ligger topp- 10 i poängligan. Meriter finns i mängder och laget har givetvis oerhörd potential.

För att ta poäng idag krävs en extraordinär insats. Vi behöver vara felfria, effektiva och ha träff på allt vi gör. Det är en match där vi har allt att vinna och kan spela helt utan press vilket också innebär att vi kan spela avslappnat.

Revanschlusten efter katastrofinsatsen i Varberg är stor och vi kommer att göra allt för att ge guldfavoriterna från Umeå en match.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam!

Johan Ivarsson