Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Idag 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Warberg
WIC

Hemmamatch mot WIC

8 mars 2019 18:00
Inför omgång 23

Det börjar dra ihop sig i serielunken, 4 omgångar kvar av världens bästa liga.


TRÄNAREN HAR ORDET

De senaste två matcherna har inneburit två förluster. 2-6 hemma mot Dalen och 3-6 på Gotland mot Endre. Mot Dalen slarvade vi lite för mycket och gjorde väl vår första rejäla plattmatch för säsongen.

Det är ju tyvärr svårt att gå igenom en säsong utan något riktigt bottennapp och nu har vi haft vårt. Mot Endre börjar vi väldigt bra och har ledningen med 1-0 efter första perioden med mersmak. Tyvärr lyckas vi bara göra ett mål på alla de chanser vi radade upp och det är det som kostar oss matchen. Lite bättre effektivitet där så tror jag att vi hade fått med oss tre poäng hem.

Lördagens motståndare, Warberg IC, har spelat in 17 poäng och ligger med det på en 11:e plats i tabellen. Tjejerna från västkusten har ryckt upp sig lite den senaste tiden och lämnat den absoluta botten. De har ett jämnt lag som kämpar för varandra men jag tycker att det finns några spelare som är värda att hålla ett extra öga på.

Andrea Envall, rightare med ett giftigt skott och ett bra rörelsemönster. Sandra Haverman som under sin första säsong i SSL hittills gjort 21 mål. Sen får vi väl inte glömma ”trollgumman” Therese Arnesson med de mjuka handlederna som fått plocka ner klubban från hyllan efter lagets tunga och skadefyllda inledning.

Vi har fortfarande några spelare på skadelistan men till nästa vecka hoppas vi att alla är hela och friska. Lite ändringar i formationerna har det blivit och vi har väl lite att fundera på när alla är tillbaka, dock bara positivt.

Veckans träningar har flutit på bra och tisdagens spelpass var ett av de mest tempofyllda denna säsong. Ett stort tack till de klubbar och tjejer som ställer upp och gör detta möjligt.

Tyvärr för vår del så kommer varken Alicia Svensson eller Moa Schönning från Fröjered att spela mer med oss denna säsong då de kommer att satsa allt i jakten på kval med FIF. Likadant är det med Lisa Liljegren från Hovslätt men hon försöker undvika kvalspel och säkra nytt kontrakt.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam!

Johan Ivarsson Tränare JIK Dam