Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Idag 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
IKSU
IKSU

Stark andraperiod bäddade för ny IKSU-seger

26 januari 2019 19:20
SSL Dam

Jönköping stod för en stark förstaperiod när serieledarna IKSU kom på besök under lördagen. Men mittenakten dominerade gästerna och det var också den som bäddade för tre nya poäng för Umeålaget som fortfarande inte förlorat denna säsong.


Resultatet:

Jönköping - IKSU 5-10 (2-1, 0-6, 3-3)

Mål Jönköping: Cajsa Elm 2, Micaela Lundmark, Clara Lundell, Ellen Svensson

Mål IKSU: Veera Kauppi 3, Amanda Delgado Johansson 2, Oona Kauppi 2, Cornelia Fjellstedt, Tova Eriksson, Myra Aggestål

Rubrikerna:

– Jönköping stod för en stark förstaperiod när segertåget IKSU kom på besök i Jönköpings Idrotthus och hemmalaget gick till pausvila med 2-1 efter de första 20 minuterna. Men i den andra perioden dominerade gästerna och fick hål på Elin Pettersson sex gånger. Trots en jämn sista period så var det IKSU som kunde åka hem med tre nya poäng.

– Systrarna Kauppi fortsätter ösa in mål för IKSU och svarade idag för fem stycken tillsammans, Vera noterades för tre och Oona för två fullträffar.

– Cajsa Elm var poängbäst för smålänningarna och svarade idag för två mål och en assist. Felicia Glad och Ellen Svensson som leder den interna poängligan svarade idag för ett poäng var.

  • IKSU är därmed fortsatt obesegrade och etta i tabellen, Jönköpings tabellplacering är också densamma och smålänningarna är sexa.