Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Idag 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
IKSU
IKSU

Hemmamatch mot IKSU

21 januari 2019 14:30
Omgång 17

Dags att ta emot regerande svenska mästarna på hemmaplan. Vi hälsar alla välkomna till Arenan i Jönköping!


Dags för första hemmamatchen på över en månad.

I sista matchen innan jul besegrades Sirius efter att tjejerna återigen gjort en stark sistaperiod.

2019 har inletts med två tuffa bortamatcher mot Västerås/Rönnby och Mora vilka gett oss en viktig poäng i kampen om slutspel.

Helgens motståndare är regerande svenska mästarinnorna och guldfavoriterna, IKSU. De leder serien i stor stil och har inte förlorat en matchsen vem vet när?

Det vimlar av landslagsspelare och världsstjärnor i deras laguppställning. I laget finns även en Jönköpingstjej, Jonna Stenwall,som stannat kvar i Västerbotten efter att ha studerat på Riksinnebandygymnasiet.

Läget i laget ser bättre ut än på länge och vi har fått tillbaka ett flertal spelare inför lördagens match. Vi tränar på som vanligt och försöker gnugga på detaljer som vi kan ha nytta av i avslutningen avserien och förhoppningsvis kan vi trolla fram något ess ur rockärmen när det behövs som mest.

Det är svårt att hitta en större utmaning i innebandyvärlden än att besegra IKSU. Det gäller att vara realist men om IKSU har en mycket dålig dag och vi överträffar oss själva så kanske, kanske vi kan komma i närheten. Hoppet är det sista som överger en och vi ska i alla fall spela om det.

Varmt välkomna till en match i världens bästa liga, SSL Dam!

Johan Ivarsson Tränare JIK Dam