Söndag
30 Sep 1 match
Lördag
06 Okt 2 matcher
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 2 matcher
Söndag
28 Okt 1 match
Onsdag
31 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Torsdag
08 Nov 1 match
Lördag
10 Nov 1 match
Idag 1 match
Lördag
17 Nov 2 matcher
Lördag
24 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Onsdag
26 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Tisdag
15 Jan 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Göteborg
GOT

Ivarsson inför: Ingen slump

27 oktober 2018 16:00
Omgång 7

Redan dags för nästa omgång tätt inpå fredagens drabbning mot Täby. Välkomna till Arenan!


TRÄNAREN HAR ORDET:

Det var skönt att studsa tillbaka efter att ha mött de två kommande SM-finalisterna, Mora och IKSU. Jag kan inte se någon rubba dessa två lag i en matchserie. Det känns som att de är i en klass för sig själva.

Segern mot Malmö visade att de två första vinsterna, mot Sirius och Västerås Rönnby, inte var någon slump. Det hade varit lätt att tappa självförtroendetefter två stora förluster men tjejerna visade enorm mentalstyrka och gjorde en kanoninsats mot ett slutspelstippat Malmö.

Matchen kontrollerades från första minuten och inte ens ett tidigt ledningsmål från bortalaget kunde ändra detta. Malmös offensiv stängdes ner effektivt och vi kunde även hitta bra lösningar i anfallszon med en varierad offensiv. Slutresultatet 6-2 var odiskutabelt och bortalagets frustration var stor.

Dagens motståndare, IBK Göteborg, har inlett säsongens på ett strålande sätt. I skrivande stund har laget spelat in 11 poäng och chockat alla s.k. experter. Göteborgstjejerna har visat upp en solid defensiv och sylvassa kontringar vilket för närvarande placerar dem på en femteplats i serietabellen.

När detta skrivs så vet vi inte resultatet i fredagens bortamatch mot serietrean Täby. Det är lite annorlunda med dessa helger som innebär dubbla matcher.

En normal träningsvecka kan vi lägga fokus på en enda motståndare i förberedelserna men med dubbla matcher är det två motståndare som ska gås igenom.

Vi har haft lite småskador och frånfall i veckan men till dagens match hoppas vi att alla är med igen. Det gäller för oss att spela med stort tålamod samt att passa oss för bolltapp i fel lägen. Kan vi dessutom få upp bolltempot och hitta rätt i defensiven så ska vi visa att vi är starka i vår hemmaborg.

Varmt välkomna till en match i världens bästa liga, SSL Dam