Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Höllviken
HIBF

Fjärde raka för Höllviken när Jönköping besegrades

12 februari 2019 20:35
SSL Herr

Det var två hårt kämpande lag som gjorde upp i Jönköpings Idrottshus under tisdagen. Men det var till slut gästerna, med Johannes Wilhelmsson i spetsen, som skulle få det sista ordet. Segern var Höllvikens fjärde raka och dessutom säsongens första trepoängare mot Jönköping.


Resultatet:

Jönköping - Höllviken 6-9 (3-4, 1-3, 2-2)

Mål Jönköping: Edvin Skogward, Robin Raske, Gustav Johansson, Filip Åkerblom, Rickard Hessmer, Simon Karlsson

Mål Höllviken: Johannes Wilhelmsson 2, Fredrik Sjöstedt, Daniel Persson, Christoffer Andersson, Jakob Gullberg, Pontus Karlson Martell, Fabian Hansson

Rubrikerna:

– Det var den unge forwarden Edvin Skogward som öppnade målskyttet för kvällen när han gav Jönköping ledningen genom att göra karriärens andra SSL-mål.

– Höllviken kunde sedan gå till pausvila med en 3-4-ledning där periodens sista mål var ett själv mål från hemmalaget. Gästerna kunde sedan rycka ifrån i mittenakten. Smålänningarna svarade sedan för två snabba mål inom loppet av 26 sekunder i den tredje perioden och hade endast ett mål upp till en kvittering - då tog gästerna time out. Därefter gjorde Pontus Karlsson Martell och Fabian Hansson matchens två sista mål och såg till att Höllviken åkte hem med tre nya poäng.

– I hemmalaget var det backen Gustav Johansson som var poängbäst, 19-åringen svarade för ett mål och två assist och har nu gjort 32 poäng på 24 matcher.

– Höllvikens Daniel Persson och Johannes Wilhelmsson var de som hade bäst utdelning under tisdagen - båda noterades för tre poäng vardera.

– Segern mot Jönköping är Höllvikens fjärde raka seger och säsongens första mot just smålänningarna. Dock ger kvällens poäng ingen ny tabellplacering, men de knappar in på just Jönköping som nu är nio poäng före Höllviken - som är kvar på en elfte plats.