Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Mora
MORA

Jönköping ska försvara kontraktet - möter seriesegrarna

16 mars 2018 15:00
Matchguide

KAIS Mora som senast körde över Warberg med 10-0 och säkrade seriesegern gästar nu nykomlingen Jönköping. Smålänningarna som behöver minst en poäng mot Dalalaget för att säkra SSL-kontraktet till nästa säsong.


Jönköping - KAIS Mora

Lördag 15.40 Jönköpings Idrottshus

Fem senaste Jönköping: F, V, F, F, F

Fem senaste KAIS Mora: V, V, V, V, V

KAIS Mora säkrade under söndagen seriesegern efter att ha kört över Warberg med hela 10-0. Både Therése Karlsson och Anna Wijk var vassa och svarade för fyra poäng vardera. Wijk som bara gått poänglös i en match denna säsongen svarade senast genom att göra fyra mål. Bortalaget har endast förlorat tre matcher denna säsong och vill nu avsluta serien med ytterligare en vinst - och ta åttonde raka.

För Jönköping räcker det med en poäng under lördagen för att säkra SSL-kontraktet till nästa säsong, eftersom Telge nu har tre poäng upp till Jönköping och säker mark. Smålänningarna fick se sig besegrade senast i en målrik tillställning mot Täby - en match som Täby vann med 10-9.

Jönköpings poängdrottningar Micaela Lundmark och Cajsa Elm svarade båda för två mål och två assist vardera. Dessutom klev Sofie Claesson fram och noterades för ett hattrick och en assist. Kan dessa tre damer få seriesegrarna på fall och på så sätt säkra SSL-kontraktet?