Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Malmö
MAL

Viktig match för @jikdam

9 mars 2018 09:20
JIK vs Malmö

Idag spelar våra damer årets hittills viktigaste hemmamatch, för motståndet står Malmö och det är en match där båda lagen har oerhört mycket att spela för.


För JIK-dam gäller det att hålla Telge bakom sig och de ligger i dagsläget endast tre poäng efter, för Malmös del är det slutspelsjakt då man ligger på samma poäng som 8:an Dalen och två poäng bakom 7:an Sirius.

Två lag med så mycket att spela för bäddar för en oerhört spännande match, när man möttes nere i Malmö så fick Jönköpingsdamerna en riktigt dålig start på matchen med tidigt 0-4 underläge. JIK kom tillbaka till 4-4 men efter ett tidigt ledningsmål av Malmö i tredje perioden fick damerna jaga och man hade många bra lägen till 5-5 men istället satt 4-6 och 4-7 i slutet av perioden.

-Laget har en bra vecka i ryggen och alla spelare att tillgå, vi vet att vi har en tuff uppgift framför oss under de tre sista omgångarna men vi har spelat med kniven mot strupen förut och då har vi växt fram och visat oss från får allra bästa sida och jag hoppas att fallet är så även idag, säger tränare Robert Nordlund

Varmt välkommen till Arenan!