Fredag
31 Aug 1 match
Lördag
01 Sep 2 matcher
Söndag
02 Sep 2 matcher
Lördag
15 Sep 1 match
Fredag
16 Aug 1 match
Söndag
18 Aug 1 match
Fredag
23 Aug 1 match
Lördag
24 Aug 2 matcher
Söndag
25 Aug 1 match
Lördag
07 Sep 1 match
Lördag
14 Sep 1 match
Lördag
15 Aug 1 match
Lördag
22 Aug 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Lördag
12 Sep 2 matcher
Söndag
13 Sep 1 match
Lördag
19 Sep 1 match

Fanny Kruse klar för JIK-dam

12 april 2020 15:15
Truppen JIK-dam

JIK fortsätter sitt lagbygge inför nästa säsong. Det jobbas hårt i kulisserna och sportgruppen ligger inte på latsidan. Idag välkomnar vi Fanny Kruse från Skoghall.


I Skoghall hamnade Fanny på en fjärdeplats i den interna poängligan den gångna säsongen. Tyvärr räckte inte Skoghall riktigt till i SSL utan får börja om i Allsvenskan nästa år men då utan en av sina spetsspelare.

-I Fanny får vi in en tjej med snabba fötter som jobbar hårt för laget. Vi gillar hennes fysik i kombination med spelförståelsen, säger Johan Ivarsson.

Fanny kommenterar:

-Jag känner mig absolut inte färdig med spel i högsta serien och ser verkligen fram emot att få chansen att spela i ett etablerat SSL-lag som JIK. Jag gillar spelidén i JIK och tror verkligen att jag kan passa in i deras spelsätt. Föreningen har gett mig ett mycket positivt intryck så allt känns superbra. Jag ser fram emot att få träffa laget och vara en del av JIK-familjen kommande säsonger, säger Fanny Kruse.

Vi hälsar Fanny välkommen till Jönköpings IK!

Håll utkik efter mer nyheter från JIK Dam. Vi jobbar hårt med att bygga en trupp inför nästa säsong och det händer mycket saker just nu.