Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 2 matcher
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher

Pulsen på Stille inför mötet med Hagunda

10 februari 2024 11:34
INFÖR MATCH

Med förlängt avtal i ryggen och ett kortare uppehåll i matchandet blickar tränare Emil Stille framåt med stor tillförsikt.


I veckan annonserade JIK alltså en kontraktsförlängning med både huvudtränaren Stille och assisterande tränaren Nando Aebi. Stille är nöjd och menar att flera olika faktorer avgjorde saken.

– Jönköping är min stad och JIK har blivit mitt lag, så jag känner både stolthet och ödmjukhet inför det fortsatta förtroendet. Utöver det trivs jag väldigt bra med övriga ledarstaben där jag känner att vi kompletterar varandra bra och ger spelarna bra förutsättningar att fortsätta att utvecklas, säger han.

I tider med förhandlingar kring både nya kontrakt och eventuella avslut skulle ovissheten kunna påverka laget negativt. Stille menar dock att det bara är positivt och ger en trygghet att redan nu ha koll inför nästa säsong, men att det samtidigt är fullt fokus på här och nu.

– Vi kommer att kunna ställa ett mycket slagkraftigt lag på banan även nästa säsong, vilket självklart känns bra. Samtidigt har vi många mål kvar att uppfylla under innevarande säsong, från både ledare och spelares sida, säger han.

Utöver helt vanliga småskavanker och förkylningar är läget i laget bra och man ser fram emot att spela match igen efter en helgs ledighet som inföll efter att laget tagit tre viktiga segrar i rad.

– Det är alltid viktigt för killarna att få koppla bort innebandyn för en liten stund och ladda batterierna på bästa vis. Vi tar med oss mycket från de sista matcherna som visserligen skiljer sig åt spelmässigt, men där vi ändå presterat på bra nivå överlag. Det är skönt för gruppens självförtroende att kunna vinna matcher även där inte allt klaffar, men också att vi kan vända underlägen och ändra matchbilder under matchernas gång. Allt det gör oss till ett bredare lag som kan vinna på flera olika vis, avslutar Emil Stille.


JIK möter Hagunda på bortaplan den 11/2 kl 15.00