Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

JIK:s Harman Haurami utsedd till "Årets eldsjäl"

28 april 2024 22:01

Företaget Work System, som arbetar med bilinredning och bilutrustning, har ett initiativ för att lyfta fram ledare som dagligen engagerar sig för våra barn och ungdomar i Sveriges föreningar. Eldsjälar som stöttar, tröstar och plåstrar om i med- och motgång. Varje år utser företaget 50 eldsjälar som prisas för sitt ungdomsarbete.


I år är Harman Haurami från JIK en av de utvalda eldsjälarna genom följande nomineringar:

"Med stort engagemang och många timmar i Idrottshuset ger han talanger inom innebandy en möjlighetatt utvecklas och växa som människor. Alla får en chans att bli sitt bästa jag i Harmans lag".

" Med sitt engagemang och sin vilja får han ungdomarna att känna sig inkluderande i ett sammanhang, vilket är otroligt viktigt i dagens samhälle. Harman är närvarande. Han ser ungdomarnas styrkor och utmanar deras svagheter".

Harman själv kommenterar:

– Jag vill inleda med att rikta ett varmt tack till Work System för detta fantastiska initiativ, som lyfter det viktiga arbetet som görs av många inspirerande ledare runt om i landet. Att vara utsedd till en av årets eldsjälar är en stor ära jag inte kan tacka nog för! Att få möjligheten att arbeta med våra juniorer och ungdomar i JIK och att vara en del av deras resa mot att bli sitt bästa jag är en väldig fin upplevelse. Utan deras passion hade jag aldrig kunnat uppnå allt detta!

Ett stort tack går även till er som nominerade mig! Er tro på mig och mitt arbete är en ovärderlig källa till inspiration och motivation. Detta är en upplevelse som jag kommer att bära med mig länge".

Stort grattis Harman! Vi från JIK är stolta och glada över det fina arbete du lägger ned på våra ungdomar.