Lördag
13 Feb 2 matcher
Torsdag
18 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 2 matcher
Tisdag
16 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

Ännu en RIG-kapten klar för JIK- dam

23 mars 2020 12:58
Truppen JIK-dam

Vi kan idag stolt presentera vårat första nyförvärv inför säsong 2020-21, Annie Bokelund en löpstark, pratglad lagspelare med driv och höga ambitioner.


För andra året i rad har JIK lyckats knyta till sig RIG Umeås lagkapten. Förra året var det Clara Olofsson som valde att fortsätta sin karriär i Jönköpings IK och i år det Annie Bokelund. En trevlig tradition tycker vi.

-Under de två senaste säsongerna har Annie tränat med oss på en del lov och vi har verkligen gillat det vi har sett och haft kontinuerlig kontakt, säger Johan Ivarsson.

-Annie är en hybridspelare som är stark i närkampsspelet, har bra fart under fötterna och ett väl utvecklat spelsinne. Hon kommer att passa mycket bra in hos oss och våra höga ambitioner matchar varandra, fortsätter Ivarsson.

Annie kommer ursprungligen från Ljungby och vi är extra glada att kunna få hem spelare som är från vårt upptagningsområde. Det betyder mycket för oss som förening då vi vill vara nummer ett och ett naturligt val för tjejer som har höga ambitioner i vår region.

Annie kommenterar:

Nu efter tre år på Rig och i Umeå känner jag att jag först och främst ville flytta lite mer söder ut och komma närmre familjen. Jag har från första gången jag provtränade med JIK haft en bra känsla runt laget och föreningen och blivit väl mottagen. Sedan känner jag några spelare sen innan och har alltid haft ett gott öga till Jönköping som stad, det finns bra möjligheter till både jobb och plugg. Jag ser jättemycket framemot nästa säsong och tror den kommer bli grymt kul och väldigt lärorik.

Vi hälsar #7 Annie Bokelund välkommen till Jönköpings IK!