Årets tränare: Johan Ivarsson

25 april 2019 19:20
Utmärkelsen

För andra året i rad får en av våra tränare priset "Årets tränare", vi gratulerar Johan till årets utmärkelse och ser fram emot en ny och spännande säsong i världens bästa innebandyliga.


Årets tränare: Johan Ivarsson

Motivering: I fjol fick Jönköping kämpa för att klara nytt SSL-kontrakt. I år gick man till slutspel. En del i den magiska resan och förvandlingen har varit den här tränaren som återvände till laget efter fem års frånvaro och satte sin prägel på gruppen omgående.​

För 13:e gången i ordningen delar Innebandymagazinet i samverkan med Föreningen Svenska Superligan ut utmärkelsen Årets tränare på damsidan. Årets pristagare är Johan Ivarsson, Jönköpings IK.

Hur känns det att tränarna har röstat fram dig?

-Det känns betydligt bättre än när de inför säsongen tippade oss på tolfte plats, precis ovanför nedflyttningsstrecket. Skämt åsido så är det en utnämning jag värderar högt och är stolt över. De lever ju i samma värld och vet hur mycket slit som ligger bakom. Sen vill jag också tillägga att vi är ett team som jobbat tillsammans runt laget där alla dragit sitt strå till stacken, allt från sportgrupp till sjukgymnast och assisterande tränare samt inte minst min familj.

Läs hela intervjuen på innebandymagazinet här: