Torsdag
17 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

Pålsson inför matchen mot svenska mästarna

27 oktober 2017 20:00
JIK Herr

På söndag den 29/10 kl:17.00 tar JIK emot Svenska Mästarna Falun. Vi passade på att ställa några frågor inför det stora mötet.


Hej Niklas, stormatch på söndag. Hur känns det att ta emot svenska mästarna? Hur går tankarna?

Det ska bli väldigt kul! Att få möta världens bästa lag är en milstolpe i karriären och något man alltid velat göra! Vi vet att det kommer att bli tufft men vi går alltid för seger!

Ni tar emot Falun och några av världens bästa spelare kommer till Jönköping. Ett toppenläge för att komma och se riktigt bra spel, eller vad tycker du?

Jag kan bara hålla med, Falun leder serien och har merparten av världens bästa spelare just nu skulle jag säga!

Någon spelare du vill lyfta i borta- respektive hemmalag?

I vårt lag vill jag lyfta Tobias Zälle som verkligen växt in i SSL-spelet dom 3 senaste matcherna och visat att han är stark både offensivt och defensivt!

Borta har jag en favorit i Johannes Larsson, enligt mig är han bäst i Falun och är stan alltid den som kliver fram när det går tufft. Han kan spela på alla positioner och i alla spelformer vilketär väldigt unikt i dagens innebandy!

**Självförtroendet och spelet i laget har vuxit i takt med omgångarna, tycker du det återspeglar läget i truppen? **

Ja men absolut! Vi har hittat stäm i formationerna och spelet och har med det kunnat ha kontinuitet vilket givetvis ger trygghet och utvecklar detaljerna!

Tyvärr fick vi se Jimmy Lindstrand lämna för någon vecka sedan, men ett tillskott av rang med Olofsson Adelin i hans ställe. Hur har Jacob kommit in i laget/ Reaktionen från laget?

Jag vill passa på och tacka Jimmy för tiden, han har varit en fantastisk kollega och framförallt vän vid sidan av mig i båset!

Jacob har kommit in i det bra och spelarna har tagit det bra! Jacob kommer framförallt att hålla i delar av spelet med boll där vi har en gemensam syn av hur vi vill att det ska se ut.

Stort tack Niklas och lycka till!

Passa på att köpa biljetter till matchen HÄR Ett riktigt bra läge att se innebandy av högsta klass!