Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

JIK förlänger med Max Lindström

14 januari 2022 11:00
Nyhet

JIK förlänger kontraktet med rutinerade Max Lindström och avtalet gäller för de kommande två åren. "Att Max väljer att förlänga är av stor vikt", säger Sportgruppens Ulf Ekwall.


Jönköpings IK och Max Lindström, 29, har kommit överens om kontraktsförlängning gällande ytterligare två år och från sportgruppens sida är man väldigt nöjda med att ha kunnat knyta till sig den rutinerade backen.

Sportgruppens Ulf Ekwall kommenterar förlängningen av Max:

– Att Max väljer att förlänga är av stor vikt. Han kompletterar vårt unga lag med bra rutin och smartness i sitt spel. Han har acklimatiserat sig till SSL och trots sin ålder tar han kliv i sin utveckling för varje vecka som går. Max gör sin första säsong i SSL och tar kliv hela tiden. Det ska bli fantastiskt kul att följa hans utveckling framöver.

Max själv känner att det inte var några tveksamheter till en fortsättning i Jönköping:

– Det är väldigt roligt. Jag skrev på för ett år ifjol just för att se hur det skulle kännas, men ju längre tiden har gått har jag kommit att trivas väldigt bra i Jönköping. Framför allt har föreningen och laget välkomnat mig och jag känner att jag har kommit in väldigt bra.

Max har inte haft svårt att anpassa sig till det snabba spelet i SSL, men känner att det finns saker han vill förbättra:

– Jag märkte snabbt att allt behövde ske snabbare. Man hade inte den där lilla extra sekunden som tex. i Allsvenskan. Det har blivit mer förbättrat, men jag märker att jag måste bli mer kvicktänkt i spelet. Något jag jobbar hårt med för att komma dit.