Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Melker Hemmingberg går från Falun till Jönköpings IK

16 maj 2022 21:10
NYHET

Den unga och vassa anfallaren Melker Hemmingberg flyttar från SM-guldklubben IBK Falun till Jönköping och spelar med Jönköpings IK i SSL kommande säsong.


Melker kommer närmast från Falun där han har spelat i både SSL och division 1. Senaste säsongen var han starkt bidragande till att Falun tog klivet upp i allsvenskan med sitt akademilag efter 16 poäng på sex matcher i kvalet.

– Melker är en målskytt av rang och en otroligt smart spelare. Han har ett fint rörelsemönster och väldigt duktig på att hitta de farliga ytorna. Vi har haft en dialog med Melker egentligen sedan han började gymnasiet i Falun och nu var det bra tajming för en övergång. Det ska bli spännande att se vad Melker kan åstadkomma på riktigt i SSL, säger Ulf Ekwall i Jönköpings IK:s sportgrupp.

– Jönköping har under en längre tid visat intresse och jag känner många i laget. Min bror har spelat här och har alltid talat bra om både föreningen och staden. Det ska bli väldigt inspirerande att vara med på resan mot ett slutspel och jag ser fram mot att dra på mig den röda tröjan, säger Melker Hemmingberg.