Söndag
12 Feb 2 matcher
Torsdag
16 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match

Så nära JIK har kungen aldrig varit

17 februari 2023 13:38
KUNGEN PÅ BESÖK

Nu hade vi inga större förhoppningar om att värva konung Carl XVI Gustaf till JIK. Däremot värvade vi några barn till vår Innebandyskola och publik till våra elitmatcher.


Bilden: JIK:s elitspelare Anton Gröön, Moa Schönning, Clara Olofsson och Melker Hemmingberg var alla på plats och förgyllde kungadagen i Rådhusparken.

Under torsdagen var kungen och drottning Silvia på besök i Jönköping. Under eftermiddagen besökte kungaparet Rådhusparken, liksom ett fyrsiffrigt antal jönköpingsbor.

JIK var på plats. Liksom HV71, J-Södra och Hallby Handboll. Och så scouter, e-sport, parkour, kommunens skolkök och annat spännande som Jönköping har att erbjuda.

I JIK-tältet kunde man provskjuta i mål med klubba och boll, man kunde få möta JIK:s elitspelare Anton Gröön, Melker Hemmingberg, Moa Schönning och Clara Olofsson, liksom JIK-styrelsens Ingegerd Skrealid, Niklas Blomkvist och Ulric Svensson.

Och så Mira Markström som växlade lite mellan HV-tältet och JIK-tältet.

Kungen och drottningen kom nära JIK-tältet, bara några meter, men polisens avspärrning gjorde det ändå långt bort för kungen att få chansen att göra sitt livs första innebandymål.

Nu var inte kungen den främsta anledningen till JIK:s närvaro i Rådhusparken, utan möjligheten att få knyta an till nya potentiella spelare, familjer och publik som genom JIK skulle kunna få en ny meningsfull sysselsättning och gemenskap.

Vi JIK:are på plats uppskattade den möjligheten.