Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Nelly Flodin spelar med Jönköpings IK kommande säsong

6 maj 2022 10:07
NYHET

18-åringa Nelly Flodin gjorde sin debut i SSL den gångna säsongen. Nu är det klart att hon kommer fortsätta spela med Jönköpings IK i Allsvenskan kommande säsong.


– Nelly har med knappt några förberedelser alls visat att hon håller hög SSL-klass. Nelly blir bara bättre och bättre för varje vecka som går och har ett duellspel som nästintill är hundraprocentigt. Hon är duktig med bollen och har bra fart under fötterna. Nelly kommer att bli extremt viktig nästkommande säsong, säger JIK-tränaren Daniel Stenmarker.

Nelly debuterade i JIK:s damlag tidigt i höstas borta mot Rönnby i Svenska Cupen där hon gjorde avtryck och blev en startspelare när väl SSL drog i gång.

– Jag känner att jag fått stort förtroende från tränarna och det har utvecklat mig oerhört mycket. Framför allt har jag lärt mig att anpassa mig efter både tempo och det fysiska spelet, säger Nelly.

Nelly som fortfarande är junior spelar även med JIK:s JAS-lag som knep en 5:e plats i Innebandyfesten, JSM-slutspelet, under den gångna helgen.

– Vi hade en bra känsla i damlaget under den gångna säsongen och tar vi med oss den in i allsvenskan så tror jag att vi har en stor chans att komma tillbaka till SSL direkt. Dessutom finns det många unga tjejer som vill kriga till sig en plats i damlaget, säger Nelly.