Torsdag
17 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

Rutinerade Kajsa Reingård gör comeback i Jönköpings IK!

11 augusti 2021 19:45
Truppen JIK-dam

Jönköpings IK har i dagarna gjort klart med ännu en ”ny” spelare. Det är 35-åriga Kajsa Reingård som ansluter till det unga JIK. Kajsa Reingård är verkligen ingen ny bekantskap för Jönköpingspubliken då hon samlat ihop sig inte mindre än 160 matcher i den röda tröjan.


Kajsa Reingård behöver ingen närmare presentation för de som följt JIK de senaste åtta säsongerna. Det är en riktig slitvarg som kommer att betyda väldigt mycket för den unga, talangfulla JIK-truppen säsongen 2021/2022. Kajsa som är fostrad i Husqvarna IK spelade under säsongen 2012/2013 sina första matcher i JIK-tröjan. Hon har under sin karriär även hunnit representera KAIS Mora och Rönnby IBK i SSL.

Daniel Stenmarker kommenterar: -Såklart väldigt glada att ”lillen” kommer in och förstärker oss. 160 fighter på en riktig ”fighter” talar väl sitt tydliga språk. Hon sitter på otrolig rutin och erfarenhet och kommer hjälpa laget något otroligt med just dessa egenskaper.

Magnus Ander, sportchef:

-Jag är väldigt glad över att Kajsa väljer att köra ett år till. Det betyder jättemycket att Kajsa fortfarande vill spela i den röda tröjan. Vi värdesätter henne såklart otroligt högt med hennes rutin och hennes personlighet både på och utanför planen. Det känns tryggt att få in en så pass rutinerad spelare till vår unga trupp.

Vi ser mycket väl fram emot att se Kajsa Reingård ännu ett år i idrottshuset.