Tisdag
21 Aug 1 match
Fredag
24 Aug 1 match
Lördag
25 Aug 2 matcher
Söndag
26 Aug 2 matcher
Fredag
31 Aug 1 match
Lördag
01 Sep 3 matcher
Söndag
02 Sep 2 matcher
Lördag
08 Sep 1 match
Lördag
15 Sep 1 match
Fredag
16 Aug 1 match
Söndag
18 Aug 1 match
Fredag
23 Aug 1 match
Lördag
24 Aug 2 matcher
Lördag
14 Sep 1 match

Nytt avtal klart- Bonus till dig och klubben

20 augusti 2018 07:32
Intersport A6 - JIK 5 nya år

Det är med stor glädje att vi kan informera att Intersport A6 och JIK undertecknat nytt sponsor avtal för kommande 5 åren


-”Ett viktigt steg för JIK långsiktiga arbete och en mycket positiv bekräftelse på att JIK är en strategisk partner för Intersport/A6! säger Dan Nordlöf ordf JIK & JIK Ungdom"

Det samarbete vi haft är nu säkrat för ytterligare 5 år och detta kommer att inspirera oss i både bredd och elitverksamhet . JIK växer och är en ungdomlig klubb där en stark lokal partner som Intersport A6 är ytterligare en viktig byggsten.

JIK är en av Sveriges mest anrika och välkända föreningar så det känns verkligen roligt att fortsätta och vidareutveckla vårt samarbete.

-Föreningen jobbar aktivt med tydlig värdegrund och tar ett stort samhällsansvar genom sitt breda arbete på att utveckla innebandyn för alla, oavsett ålder eller förutsättningar. Det är alltid spännande med en förening som satsar både på elit och en stark ungdomsverksamhet, säger Lars Larsson, Field Sales Manager på Intersport.

Vår uppgift tillsammans med Unihoc är att tillhandahålla ett bra sortiment för föreningens alla lag och medlemmar. Vi tror starkt på en utveckling tillsammans med föreningen de närmsta åren som kommer gynna oss båda, säger Mattias Bengtsson, teamsäljare på Intersport A6

JIK GILLAR INTERSPORT!

Vi har ett samarbete med INTERSPORT som innebär att vi som förening kan få bonus på våra föreningsmedlemmars privata köp hos INTERSPORT A6. Ju mer ni handlar, desto mer bonus får föreningen – men också ni själva! Förutsättningen är att ni är medlemmar i Club INTERSPORT.

Det är alltså inte bara föreningen som får bonus. Som privatperson och medlem i Club INTERSPORT samlar du så klart bonuspoäng för egen räkning också och får årligen hem bonuscheckar om du kommit upp i bonusnivå. Din bonus är 2-6% beroende på hur mycket du handlat för. Du tjänar själv på ditt clubmedlemskap och kan samtidigt stötta föreningen. Dubbel nytta alltså!

Som Club INTERSPORT medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika cluberbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och hem i brevlådan. Klicka här för att bli medlem i Club INTERSPORT