Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Galen söndagskväll! Innebandymania i Idrottshuset.

10 april 2022 18:14
FAIR PLAY CUP

Vilken JIK-kväll! Innebandy överallt. Två lag från klubben spelade final i Fair Play Cup, ytterligare två gick till semifinal – och båda JAS-lagen kvalar under kvällen för att knipa en plats i det nationella juniorallsvenska slutspelet.


Det är innebandymania i Idrottshuset i Jönköping. Spelare och ledare överallt från hela södra Sverige.

Totalt sex dagar (tre plus tre) är till ända med Fair Play Cup. 110 lag spelade den här helgen, i tillägg till de 110 för två veckor sedan.

Och sannolikt är detta den bästa Fair Play Cup hittills som Jönköpings Innebandyklubb har ordnat tillsammans med Smålands Innebandyförbund.

– Ja, med tanke på att vi blir bättre och bättre är det nog så. Enkäten visar att samtlliga kubbar vill komma tillbaka, säger JIK:s cupgeneral Christian Lindahl.

För JIK har det dessutom gått bra. I 12-årsklasserna gick JIK till semifinal med både tjejerna och killarna. I killarnas 14-årsklass och 16-årsklass gick det ännu bättre. Där gick JIK till final.

Dessutom spelar JAS Dam vinna-eller-försvinna-match mot Fröjered (kl 18). Vinnaren går till det juniorallsvenska slutspelet i Uppsala.

Och som om inte det vore nog – JAS Herr möter dessutom (kl 20) Växjö i en kvalmatch där vinnaren också går till samma slutspel.


Bilden: JIK P07 spelar final i Fair Play Cup mot Pixbo. En av osedvanligt många JIK-matcher i Idrottshuset under söndagseftermiddagen och kvällen.