Söndag
12 Feb 2 matcher
Torsdag
16 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match

Clara Olofsson #13 förlänger med JIK!

8 juli 2021 18:05
Truppen JIK-dam

Clara Olofsson har valt att förlänga sitt avtal med Jönköpings IK. Clara som fick ta över kaptensbindeln när Gabriella Strandberg blev skadad, går nu in på sin tredje säsong i laget.


Clara Olofsson har gjort sig känd som en mångsidig spelare under sina två säsonger i JIK där hon figurerat både som back och center. Olofsson som är fostrad i Fröjereds IF anslöt till JIK säsongen 19/20 från RIG Umeå. Hennes uppoffrande spelstil och hur väl hon tar hand om sina lagkamrater gjorde det till ett naturligt val att sätta som lagkapten när Gabriella Strandberg blev skadad.

Clara Olofsson säger så här om förlängningen.

-Det ska bli otroligt kul att få en säsong med publik igen (förhoppningsvis) och ser verkligen fram emot att spela efter en tydlig spelidé som jag hoppas kommer göra att vi klarar av att hålla oss kvar i SSL. Vi har något spännande på gång och det ska bli väldigt kul att få kriga tillsammans med hela laget ännu ett år!

Assisterande tränare Fredrik Frendin kommenterar förlängningen.
-Fantastiskt kul att Clara väljer att fortsätta hos oss i JIK. Jag ser det som en otroligt viktig förlängning för oss. Hon är en bra skolad innebandyspelare som är väldigt skicklig med bollen samtidigt som hon alltid sätter andra före sig själv. Clara är en otrolig trygghet i det lagbygget vi har. Hon sprider lugn och är aldrig långt ifrån ett leende. Tror även att Clara har ännu mer innebandy i sig och det ska bli spännande att följa hennes utveckling under kommande säsong. James Hamrin från sportgruppen säger såhär om Clara Olofsson:

Clara är ett föredöme både på och utanför banan med sitt sätt att alltid ge allt för laget. Hon har otroligt fina ledaregenskaper och vi är glada att hon valt att förlänga med oss i JIK. Hon kommer vara en viktig beståndsdel för det bygget vi gör för framtiden.

Vi ser väldigt mycket fram emot att se Clara Olofsson i den röda tröjan även nästa säsong!