Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Storvreta kommer till Arenan

22 september 2022 09:34
INFÖR MATCH

Med ex-JIK:aren Filip Björk i laget kommer Storvreta till Arenan under torsdagskvällen. JIK kommer utan knäskadade Joel Wadsten. ”Det är tungt med JW, men vi hade en bra träning igår”, säger tränaren Emil Stille.


Storklubben Storvreta IBK är sannerligen en av innebandyvärldens tungviktare. Sex SM-guld de senaste tretton säsongerna vittnar om det. Ikväll kommer laget till Arenan.

– Storvreta är en av de stora giganterna i innebandysverige. Det blir en härlig match. Vi var nära att nypa dem förra året och vi har en bra chans om vi gör bra saker, säger Stille.

Laget innehåller i år Filip Björk som förra säsongen var lagkapten i JIK. JIK kommer å andra sidan med flera andra spännande nyförvärv som Fredrik Bäckman, Noah Johansson och Melker Hemmingberg.

Dock tvingas Joel Wadsten avstå med en misstänkt korsbandsskada i knät som kan spoliera hela säsongen för honom

– I nuläget måste vi vänta in magnetröntgen, men mycket talar för att främre korsbandet är av. Det har varit tungt inom laget, men i tisdags sa vi att vi måste stänga det inom laget och se framåt. Bortsett från ”JW” är alla tillgängliga. Vi hade en bra träning igår och ser fram emot Storvreta, säger Emil Stille.


Kommande matcher med JIK

Torsdag 22 sep 18.30, SSL herr: JIK – Storvreta

Lördag 24 sep 14.00: Allsvenskan dam: JIK – Lindås