Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Tisdag
19 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 2 matcher
Tisdag
26 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Torsdag
18 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match

Joel Wadsten förlänger med JIK!

14 december 2020 21:35
Nyheter

Den 27-åriga poängstarka forwarden Wadsten anslöt från Wibax Patriot IBK Piteå år 2017. Efter en tuff skada hans första säsong så har han visat innebandysverige att han är en riktig klasspelare i SSL.


Joel Wadsten, som ofta beskrivs som en av de mest underskattade spelarna i ligan har hunnit med att spela 74 matcher i JIK-tröjan och producerat 84 poäng.

Joel Wadsten kommenterar själv varför det blev en förlängning och hur det känns:

Jag trivs väldigt bra i laget och klubben, så det fanns ingen anledning att dra ut på det utan det känns helt rätt att göra klart det tidigt. Vi har ett lag som växer hela tiden och det känns verkligen som att vi kan ha något väldigt spännande på gång. Jag trivs väldigt bra med den innebandy vi spelar där vi är ett bollskickligt lag med många tekniska medspelare och när vi drar upp bolltempot som vi kan så spelar vi en innebandy jag trivs med. Det känns verkligen som att vi snart kommer ta nästa steg där vi har en grupp som trivs väldigt bra ihop med en vilja att utvecklas och verkligen försöka ta klivet för att utmana lagen på den övre halvan inom en snar framtid. Jag tror stenhårt på det här laget och den planen som klubben har för framtiden!

Huvudtränare Jakob Olofsson Adelin gläder sig över att Wadsten har skrivit på:

Joel är en av seriens bästa forwards. Han har en teknik, blick och speluppfattning som få spelare kan matcha där han håller en extremt hög nivå. Joel besitter också en styrka i att han verkligen gör sina medspelare bättre och har gjort så sedan han anslöt till JIK. En grym kille som alltid kommer påkopplad till träning och match där han hela tiden vill utveckla sig själv och laget. Jag är väldigt nöjd att han är med på JIKs resa framöver som med denna förlängning ser väldigt ljus ut.