Martin Glimberg lämnar JIK efter 10 säsonger
Publicerad: 2024-05-01
Backen Martin Glimberg, som för 10 år sedan kom till JIK från Huskvarna, trappar ned på innebandyn och väljer att lämna JIK efter 10 framgångsrika säsonger. Han avslutar sin långa sejour i JIK med flaggan i topp efter att ha varit med och tagit laget till dess första slutspel på 18 år.

– Jag är väldigt tacksam för alla år jag fick i JIK. Tacksam för alla människor i och runt omkring föreningen. Utan vissa personer och ideella krafter fungerar inte en förening, och det är viktigt att ha med sig. Jag har stöttat klubben sedan dag ett, och klubben har stöttat mig, inte minst under det senaste året som gjorde att jag faktiskt kunde spela ett sista år och få spela det slutspel som jag kämpat för. Jag är säker på att framtiden är ljus för JIK både sportsligt och organisatoriskt, så nu ser jag fram emot att stötta laget från sidan och förhoppningsvis få gå på slutspel i Jönköping som åskådare till våren, säger Martin själv i en kommentar till föreningen.

Martin - ett stort och varmt tack för fantastiska 10 år hos oss! Du har varit en riktig stöttepelare både på- och utanför planen, och kommer att vara saknad. Vi är glada att vi tillsammans lyckades ta oss till slutspel under din sista säsong hos oss. Stort lycka till med allt du tar dig för i framtiden!

Anna Kreutz