Otto Weidman förlänger med JIK.

26 april 2019 15:39
Truppen JIK-herr

Landslagsspelaren och JIKs stjärncenter Otto Weidman förblir JIK trogen! Efter en dragkamp mellan många SSL klubbar är JIKs landslagsspelare och stjärncenter Otto Weidman JIK trogen och fortsätter i JIK ytterligare två år.


Otto har under året tagit nya kliv och fått pröva på landslagsspel där han också sköt sitt första landslagsmål. Den personliga utvecklingen som Otto har haft bygger på en egen målmedvetenhet och en vilja att hela tiden utvecklas som spelare, person och ledare på och utanför plan.

Otto kommenterar:

-Jag har varit i klubben under 6 års tid vilket har bidragit till att jag fått stora känslor för klubben. Tillsammans med ett lag som varje träning och match vill utvecklas så har jag stora möjligheter att fortsätta ta kliv inom min innebandy. Under föregående säsong kom gruppen ihop och den lagsammanhållningen som bildades vill jag verkligen inte lämna. Klubben har visat ett stort engagemang för att behålla mig och det är jag enormt tacksam för. Jag har goda förhoppningar om att vi kommer ha ett väldigt slagkraftigt lag till nästa säsong.

Sportgruppens Jakob Olofsson Adelin kommenterar:

-Att Otto stannar i klubben i minst 2 år är något vi är väldigt glada över. Otto har ett grymt driv och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning vilket i högsta grad bidragit till hans positiva utveckling och även påverkat att laget ständigt utvecklas.

-Otto har varit i klubben 6 år och tagit totalt 4 SM-Guld 3 i JAS och 1 SM-guld i P-16, han har varit med och spelat upp JIK i SSL och etablerat JIK i SSL.

-Otto är ett tydligt bevis på hur vi lyckas utveckla våra egna juniorspelare till SSL och landslagsspelare och en väg som visar och sporrar våra ungdomsspelare att ta samma resa.

Vid frågor kontakta:

Otto Weidman 0730980550 Alexander Tavs 0733101082 Jakob Olofsson Adelin 0702474974 //JIK sportgrupp herr