Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Legenderna är tillbaka i JIK

29 juli 2018 09:47
JIK Herr

Jönköping IK flankerar huvudtränare Jakob Olofsson Adelin med två mycket erfarna och kunniga innebandylegender.


Johan Anderson kommer in som assisterande tränare med fokus på anfallsspelet och powerplay.

Johan har på meritlistan som spelare 57 A landskamper, 2 VM guld, Allstar-team och Mest värdefulle spelare och vinnare av poängligan 2002, Årets spelare i SSL 03/04, Vinnare poängligan 03/04 (Mål 60+ Ass 29) totalt har Johan gjort 630 poäng i SSL. Som ledare är Johan sedan 2010 instruktör på Sandagymnasiet men han har också kamperat ihop med Jakob Olofsson Adelin i JIK P16 och Smålandslaget P16.

Johan Anderson kommenterar. **- Potentialen är hög i det nya JIK och jag hoppas att med min erfarenhet kunna bidra till att laget får just lite erfarenhet. Det finns många riktigt duktiga innebandyspelare i det här laget som alla vill utvecklas. **

- Mitt fokus blir att få anfallsspel och powerplay än skarpare men självklart jobbar vi alla med helheten runt laget.

Zeid "Zebban" Momén kommer in som assisterande tränare med fokus på målvakts- och försvarsspel. Zebban har spelat 20 år i högsta serien och 4 i allsvenskan som målvakt som ledare och tränare har han 5 år både för JIK och Mullsjö. Zebban har 1 SM silver och 1 SM brons.

Zebban Momén kommenterar.

**- Unga nya JIK har något mycket spännande på gång och jag blev glad när möjligheten att få komma tillbaka in i hetluften gavs. **

**- Jag kommer bidra till stärka våra målvakter och på så sätt även bidra till ett än bättre försvarsspel. **

Johan Adin i JIK:s sportgrupp kommenterar.

- Det känns som en mycket, mycket kompetent ledarstab runt SSL:s yngsta trupp vilket borgar för att vi tar ännu ett steg framåt i år.

- Erfarenheten hos Johan och Zebban är perfekt att få in runt laget tillsammans med Jakob Olofsson Adelin har vi seriens meritmässigt tyngsta tränarstab utan tvivel. Kan de leda laget på samma sätt som de spelade blir det här riktigt bra!