Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match

Lisa Öhrström klar för @jikdam & SSL

13 juni 2018 13:15
Truppen JIK-Dam

Vi kan idag stolt presentera damernas första nyförvärv på spelarsidan. Välkommen Lisa!


JIK värvar nu sitt andra spelarbidrag från Fristad GOIF. Denna gång handlar det om 21-åriga backen Lisa Öhrström. Lisas moderförening Fristad kvalade i våras till Allsvenskan, men föll till slut mot Partille.

I Lisa får laget en rightfattad back med väldigt god fysik och en bra räckvidd. Lisa besökte JIK redan för två säsonger sedan, men den gången fick Jönköpingslaget nöja sig med att Fristad levererade en skicklig målvakt i form av Sofia Blixt.

-Vi har nu fått se Lisa ett flertal träningspass och är övertygade om att hon kommer klara sig bra i SSL. Vi tror att hennes inställning och driv kommer lyfta henne till nya nivåer, och ser med spänning fram mot att följa hennes fortsatta utveckling, säger sportgruppens Magnus Ander.

Lisa själv menar att hon är extremt taggad inför uppgiften, hon älskar försäsong och är nyfiken på att se hur långt hon kan nå med sin innebandy.

Lisa kommenterar:

-Jag har verkligen uppskattat de träningar jag deltagit på. Det är ett himla peppande och det vimlar av vinnarskallar, vilket passar mig perfekt. Mitt mål nu är att anpassa mitt spel till det högre tempot och verkligen försöka ta en plats i laget.