Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Välkommen Greta!

14 april 2021 17:12
Truppen JIK-dam

Jönköpings IK har gjort klart med ett nyförvärv till nästa säsong. Greta Koponen, 19 år, ansluter till Jönköpings IK från Vimmerby IBK.


Greta är en multitalang inom idrott och har parallellt med sin innebandykarriär spelat fotboll med stor framgång. Redan i unga år debuterade Greta i seniorverksamhet inom både innebandy och fotboll och har varit en ledande spelare i många år trots sin relativt unga ålder. Nu har alltså Greta bestämt sig för att göra en satsning på innebandyn och kommer flytta till Jönköping.

-Vi är väldigt glada att kunna presentera Greta Koponen som ny spelare inför säsongen 21/22, säger Magnus Ander sportchef i Jönköping IK. Greta är en stor idrottstalang och det ska bli spännande att få vara den klubb som hjälper Greta att ta nästa steg. Vi vet sedan tidigare att vi får in en spelare som kommer bidra med fysik, vinnarinstinkt och ett mycket vasst skott. Greta har de verktyg som behövs för att bli en spelare på hög nivå och vi ser fram emot att ge henne en utvecklande miljö för att nå sin fulla potential inom innebandyn, avslutar Ander.

-Det ska bli riktigt kul att göra en satsning på innebandyn, speciellt tillsammans med Jönköpings IK. Både tränare och spelare är seriösa och jag är redo att hänga på den satsning som kommer ske kommande säsong, säger Greta Koponen.

Fotnot
Greta har representerat Vimmerby IBK i innebandyn i div 1 och div 2 samt Vimmerby IF i div 1 i fotboll.